Craiova: „Mic divertisment în stil clasic“, diseară pentru olteni

Craiova: „Mic divertisment în stil clasic“, diseară pentru olteni

Festivalul se desfăşoară în perioada 13 - 18 decembrie.

Filarmonica din Bănie, în parteneriat cu Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, a pregătit pentru melomanii locului un concert cu muzică românească, eveniment ce deschide Festivalul Internaţional „Meridian - Zilele Secţiunii Naţionale Române a Societăţii Internaţionale de Muzică Contemporană“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Orchestra Filarmonicii Oltenia va cânta, începând cu ora 19.00, sub bagheta dirijorului Gheorghe Costin. Toate cele patru compoziţii sunt în primă audiţie. Seara începe cu „Mic divertisment în stil clasic“ - Nicole Boboc şi continuă cu „Cinci schiţe pentru orchestră“ - Gheorghe Costin,  „Signals“ - Adrian Iorgulescu şi cu poemul „Luceafărul“ – Pascal Bentoiu.

Un bilet costă 15 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii plătesc 8 lei.

Această a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional „Meridian - Zilele Secţiunii Naţionale Române a Societăţii Internaţionale de Muzică Contemporană“ are pentru prima oară în programul său şi un concert simfonic la Filarmonica Oltenia, cu lucrări exclusiv româneşti. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările