Alertă COVID-19 la Craiova. Şapte copii infectaţi în centrele de plasament. Opt salariaţi sunt şi ei bolnavi

Alertă COVID-19 la Craiova. Şapte copii infectaţi în centrele de plasament. Opt salariaţi sunt şi ei bolnavi

Ultimele teste făcute în cele 42 de centre ale DGASPC Dolj sunt îngrijorătoare. Persoanele pozitive au fost depistate în patru locaţii. „Este pentru prima dată când ne confruntăm cu o astfel de situaţie".

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj a înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute 15 cazuri noi de COVID-19. 

„De când a început pandemia, în fiecare lună noi am făcut teste. Uneori a ieşit câte un caz pozitiv. Este pentru prima dată când ne confruntăm cu o astfel de situaţie. Nu cred că putem vorbi de un focar într-un centru. Copiii şi salariaţii infectaţi sunt din 4 centre diferite. Am refăcut graficele de lucru, toate centrele au fost dezinfectate cu soluţii speciale", a declarat Florin Stancu, directorul DGASPC Dolj.

   Cei 7 copii infectaţi au vârste cuprinse între 1 şi 17 ani. Ei şi salariaţii care îi îngrijeau, toţi cu stare stabilă, au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova. 
 

Citiţi şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările