VIDEO Spectacol făcut de Teodosie la sfinţirea crucilor de pe biserica de la Dervent. Arhiepiscopul s-a cocoţat pe turlă

VIDEO Spectacol făcut de Teodosie la sfinţirea crucilor de pe biserica de la Dervent. Arhiepiscopul s-a cocoţat pe turlă

IPS Teodosie cocoţat pe turlă

IPS Teodosie a fost filmat după ce a sfinţit crucile de la Biserica Dervent cocoţat pe turlă. Slujba a avut loc de sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, la 3 mai 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Mănăstirea Dervent se ridică una dintre cele mai mari biserici din Dobrogea. Construcţia a fost începută în urmă cu mai mulţi ani, iar recent au fost sfinţite crucile, semn că lucrarea avansează. 
 
Nu este singura dată când IPS Teodosie face spectacol. Episcopul Tomisului a mai sfinţit în trecut crucile de pe biserica mănăstirii Strunga de la Oltina din elicopter, acolo fiind o zonă accidentată. Tot arhiepiscopul Tomisului obişnuieşte să sfinţească apa de Bobotează de pe cisterne. 
 
Obiceiul este ca episcopul să sfinţească jos crucile, apoi constructorul le urcă şi le montează, numai că Teodosie preferă să urce la crucile deja montate pe turlă.  
 

VIDEO BOR fără corupţi 

Pe aceeaşi temă:

VIDEO IPS Teodosie a sfinţit apele urcat pe cisternă. Începe umplerea celor 200.000 de sticle cu agheasmă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările