VIDEO Adrenalină pe acoperişul Delfinariului din Constanţa. Aventura unui muncitor la înălţime, fără centură de siguranţă

VIDEO Adrenalină pe acoperişul Delfinariului din Constanţa. Aventura unui muncitor la înălţime, fără centură de siguranţă

Amatorul de senzaţii tari a postat imaginile pe Internet. FOTO Arhiva Robert R.

Un angajat al firmei de construcţii care se ocupă de modrnizarea Delfinariului din Constanţa a vrut să arate tuturor cum se vede lucrarea de la cel mai înalt nivel. Tânărul a uitat de normele de protecţie şi s-a filmat plimbându-se pe schelă, fără centuri de siguranţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea durează aproape două minute şi este făcută de tânărul inconştient cu un telefon mobil. Muncitorul poartă îmbrăcăminte adevcată anotimpului rece, cască de protecţie şi o vestă reflectorizantă peste salopeta roşie. 

Cu toate că nu avea niciun fel de centură de siguranţă, muncitorul pleacă la plimbare pe schela aflată la zeci de metri înălţime. El păşeşte fără teamă pe marginea structurii metalice a viitorului acoperiş de la Delfinariul Constanţa. 

Bărbatul trece în repetate rânduri pe sub barele din metal în timp ce ţine cu o mână telefonul mobil şi se ţine de structura de lângă el doar ocazional. 

În imagini se poate observa stadiul lucrărilor de la Delfinariul Constanţa şi se aud alţi muncitori care folosesc un aparat de tip flex pentru a scurta parţile metalice ale structurii. 

La un moment dat, cameramanul amator ia mâna de pe bara care îl susţine şi face zoom pe imagine pentru a sublinia distanţa până la sol. Apoi păşeşte pe partea din faţă a noii structuri a Delfinariului pentru a arăta tuturor tribunele colorate. 

Într-un final el decide să facă o comparaţie între mâna proprie şi un şurub folosit la montarea acoperişului. Nu putem decât să sperăm că după ce a terminat filmarea şi-a pus la loc centura de siguranţă, echipament oligatoriu atunci când lucrezi la înălţime şi a plecat la muncă. 

Noua clădire a Delfinariului din Constanţa urmează să fie dată în folosinţă în luna Aprilie 2015. Investiţia de 13 milioane lei aduce o capacitate mai mare pentru spectacole, acoperiş cu protecţie solară şi un bazin mai mare pentru delfinii-vedetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările