Simona Halep, cetăţean de onoare al judeţului Constanţa

Simona Halep, cetăţean de onoare al judeţului Constanţa

Simona Halep are încă un titlu oficial, cel de cetăţean de onoare. FOTO Arhiva Adevărul

Simona Halep se poate lăuda de astazi cu un nou titlu - acela de cetăţean de onoare al Judeţului Constanţa. Hotărârea consilierilor judeţeni vine în ziua în care tenismena ajunge pe locul 5 în clasamentul mondial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep nu a putut să fie la Constanţa, aşa că tatăl ei este cel care a ridicat titlul din mâinile lui Nicuşor Constantinescu. 
 
Sportiva a reuşit în ultimele 18 luni să câştige şapte tunee importante, iar luni a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA. Simona Halep a evoluat în ultima săptîmână la Indian Wells, iar de marţi e va afla la Miami pentru turneul Sony Open. 
 
Halep nu este distinsă pentru prima dată cu un titlu de cetăţean de onoare. Pe 27 februarie, oraşul Buşteni i-a acordat această dinstincţie. Dacă acolo a primit şi 500 metri pentru a-şi construi o casă, de la Constanţa nu s-a ales decât cu o diplomă de hârtie. 
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu a declarat că titlul nu reprezintă niciun avantaj material sau financiar, ci este doar o recunoaştere publică a reprezentanţilor Judeţului. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările