Cine este Roxana Mihalache, poreclită „păluga“, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre

Cine este Roxana Mihalache, poreclită „păluga“, viitoarea soţie a lui Radu Mazăre

Roxana Mihalache (stânga), viitoarea soţie a lui Radu Mazăre

Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Mihalache i-a fost aproape lui Radu Mazăre de aproape două decenii. În ciuda faptului că fostul edil era însoţit permanent de tinere oriunde mergea, şi la plajă, dar şi la votare, designerul i-a fost tot timpul aproape.
 
Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio care a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta în serile de carnaval: fie că era vorba de Cezar, Ştefan cel Mare sau Ramses. 
 
Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, datorită înălţimii sale.
 
Pentru colecţia Shaka, după numele unui fost rege zulu, prezentată pe scena FashionTV din Piaţeta Cazino Mamaia, Roxana Mihalache a realizat toate piesele din bumbac pictat manual, adus din Nigeria. Pentru a-i crea iubitului ţinute extravagante şi cât mai autentice, Roxana a mers până în Africa, unde s-a documentat. A rămas fascinată de tradiţiile şi de oamenii Continentului Negru.
 
Radu Mazăre şi-a cerut în căsătorie iubita şi urmează să se căsătorească în penitenciar luna viitoare, de ziua lui, a anunţat Mihai, fratele fostului primar al Constanţei.
 
 
Roxana, iubita lui Radu Mazăre Sursa Booking/Tripadvisor/Facebook
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările