Primarul arestat Nicolae Matei, reales în unanimitate şef al PSD Năvodari

Primarul arestat Nicolae Matei, reales în unanimitate şef al PSD Năvodari

Nicolae Matei, primarul din Năvodari, lider al Asociaţiei Oraşelor din România FOTO aor.ro

Membrii filialei PSD Năvodari fac front comun cu liderul lor arestat de la mijlocul lunii noiembrie 2012. Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, a fost reales cu unanimitate de voturi drept preşedinte al organizaţiei de partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viceprimarul Florin Chelaru şi-a exprimat încrederea că primarul Nicolae Matei va reveni cât mai curând la conducerea oraşului.

La alegeri au participat peste 150 delegaţi din teritoriu. Ei au enumerat proiectele realizate de edilul-şef şi au vorbit despre obiectivele organizaţiei.

PSD-iştii din Năvodari au ales cei 32 delegaţi care vor participa la Conferinţa Judeţeană din 10 aprilie. Nicolae Matei a fost desemnat singurul candidat din partea PSD Năvodari pentru funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD.

Reprezentantul PSD Constanţa a fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir. El a reafirmat susţinerea liderilor judeţeni faţă de Nicolae Matei, deşi acesta i-a indicat drept principali responsabili de menţinerea sa în arest.

Nicolae Matei este acuzat de dare de mită către fostul şef al Poliţiei Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, actualmente detaşat la DNA Bucureşti pentru 6 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările