Liviu Bucăţică, victima accidentului aviatic din Munţii Buzăului, adus la Constanţa. Presimţirea dinaintea morţii

Liviu Bucăţică, victima accidentului aviatic din Munţii Buzăului, adus la Constanţa. Presimţirea dinaintea morţii

Liviu Bucăţică                                                                                          FOTO: FB L. Bucăţică

Familia lui Liviu Bucăţică face ultimele pregătiri pentru îmnormântarea omului de afaceri constănţean care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Buzăului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avionul care s-a prăbuşit miercuri, 15 mai, lângă Nehoiu, a decolat de la Ghimbav şi trebuia să ajungă la Constanţa. Cauza tragediei urmează să fie stabilită, dar e posibil ca vremea să fi fost un factor important.

Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, fratele Corinei Martin, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours. Alături de Liviu Bucăţică, în avion se mai afla, se pare, un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu.

„A venit timpul să fac anunţurile triste. Da, a fost identificat. Da, este el. Atâta cât se poate să mai fie el. Greu, greu... Sperăm să îl primim la Constanţa diseară (vineri, 17 mai - n. red.), aşa cum ne-am organizat. Prima oprire va fi ACASĂ, în Tomis III, la Biserica de cartier, Pogorârea Sfântului Duh, pe Aleea Magnoliei. Sperăm să ajungă la ora 17.00. Rămânem acolo pentru o oră sau două, pentru ca toţi vecinii, colegii, prietenii şi oricine altcineva să îşi poată lua rămas bun.

Apoi, pentru diseară, la noapte şi mâine, vom rămâne alături de el la Casă Albastră, la Cimitirul Central, pentru a fi lângă el în ultimele ore de dinainte. Timpul va trece, însă, implacabil, orice am face noi. Aşa încât duminică, ora 13, va trebui să îl conducem spre poartă către Eternitate.

„A fost un om vesel şi generos în sentimente şi în orice avea. Şi vesel vreau eu să rămână în amintirea orişicui”, notează Corina Martin.

Tot sora omului de afaceri constănţean a lansat o serie de întrebări la care doar anchetatorii accidentului aviatic vor putea răspunde atunci când vor finaliza raportul.

„Nu reuşesc să înţeleg, a autorizat cineva acel zbor, dacă vărul meu, care era lângă fratele meu, îmi spune că era un vânt extrem de puternic, când ei s-au urcat în avion? A decolat fără aprobare? A decolat cu aprobare?”, se întreabă Corina Martin.

De asemenea, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România notează că Liviu Bucăţică ar fi avut o presimţire a ceea ce urma să se întâmple, deoarece a făcut un gest chiar înainte de a se urca în avion.

„Nu s-a lăsat convins să nu plece pe tot vântul ăla, dar i-a dat vărului meu toţi banii din buzunar, << dacă e să mor, vărule, să le dai banii fetelor mele! >>. Întreb, dar nici nu ştiu de ce întreb, l-a tras destinul către acest zbor, l-a chemat cerul, l-a vrut Dumnezeu acolo, sus, în grădina Raiului? A iubit prea mult muntele, pământul, norii. Şi, pentru o secundă, a întors privirea de la noi, că să îi veselească şi pe cei de sus”, scrie Corina Martin.

Pe aceeaşi temă:

Ultima fotografie făcută de Liviu Bucăţică înainte de prăbuşirea avionului în Munţii Buzăului. „Drum bun printre îngeri, fratele meu!”

Cine este omul de afaceri din Constanţa mort în accidentul aviatic din Munţii Buzăului

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările