Felix Stroe a demisionat de la conducerea RAJA SA. El a pierdut alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean

Felix Stroe a demisionat de la conducerea RAJA SA. El a pierdut alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean

Felix Stroe este preşedintele filialei judeţene a PSD. El a pierdut alegerile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, funcţie obţinută de Mihai Lupu (PNL).

A doua zi după alegeri, noul preşedinte al CJ, Mihai Lupu, a declarat într-o conferinţă de presă că Felix Stroe, directorul RAJA Constanţa, dar şi contracandidat la CJ, ar trebui să-şi dea demisia.
 
El a precizat că după ce va prelua funcţia va face o evaluare a instituţiilor subordonate: RAJA, drumuri, pentru „a elimina orice obstacol ce ar putea să stea ca piedică în calea realizării proiectelor“.
 
Conform unor surse din interiorul PSD, Felix Stroe a demisionat joi, 1 octombrie, din funcţia de director general al Regiei Autonome Judeţene de Apă - RAJA SA.
 
Mihai Lupu consideră că Felix Stroe a politizat regia de apă întrucât pe perioada campaniei electorale şi a alegerilor locale nu şi-a dat demisia din funcţia de director şi, prin urmare, a subordonat instituţia politic. Pe de altă parte, Mihai Lupu spune că, „dacă în acest judeţ din 70 UAT-uri doar 40 au apă, acel manager de companie practic ar trebui să-şi depună demisia“. Cu acest prilej a adus în discuţie şi faptul că, deşi Dobrogea s-a confruntat în acest an cu o secetă prelungită, compania nu a găsit resurse de apă pentru a uda câmpul.
 
Citeşte şi:


Liberalul Bogdan Huţucă: „Am avut doi adversari politici care au coabitat: PSD reprezentat de Felix Stroe şi Decebal Făgădău şi Stelian Ion de partea cealaltă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările