Director de şcoală, cercetat pentru ultraj. A intrat în conflict cu un poliţist local

Director de şcoală, cercetat pentru ultraj. A intrat în conflict cu un poliţist local

Sorin Cernăianu, directorul şcolii, alături de Decebal Făgădău (dreapta), primarul Constanţei FOTO: Ct100%

Pe numele directorului a fost depusă o plângere la poliţie. Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean a cerut lămuriri cu privire la incident.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu câteva zile, directorul Şcolii Gimnazială numărul 30 „Gheorghe Ţiţeica” din Constanţa a fost protagonistul unui incident desfăşurat chiar în faţa instituţiei pe care o conduce.

Maşina directorului era parcată neregulamentar, iar sosirea poliţiştilor locali se pare că l-a înfuriat pe Sorin Cernăianu. Dascălul ar fi avut un schimb dur de replici cu un poliţişt local pe care l-ar fi şi lovit cu palma.

„Poliţistul local a depus plângere penală şi s-a deschis dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Şi conducerea Inspectoratului Judeţean Şcolar (ISJ) Constanţa i-a solicitat directorului Cernăianu lămuriri cu privire la incident. „Verbal, a expus o altă variantă a situaţiei. Aştept şi asumarea în scris”, a declarat Sorin Mihai, şeful ISJ. Se pare că directorul Sorin Cernăianu susţine că el a fost victima agresiunii din partea poliţiştilor locali care l-ar fi scos cu forţa din autoturism.

Pe aceeaşi temă:

O altă şcoală din municipiul Constanţa întră în vizorul Avocatului Poporului

Directoarea liceului unde o elevă a arătat că „fondul şcolii există” a fost demisă

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările