Moş Nicolae vine cu Poliţia Locală. 100 de copii din Republica Moldova au primit cadouri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Poliţia Locală Galaţi
Foto: Poliţia Locală Galaţi

Peste 100 de cadouri (jucării şi multe dulciuri) au ajuns în Republica Moldova, în localitatea Giurgiuleşti, la copiii de la Grădiniţa“Albinuţa”. Darurile au fost oferite de poliţiştii locali din Galaţi, în cadrul acţiunii “Moş Nicolae vine cu Poliţia Locală”.

La final de an, angajaţii instituţiei de ordine publică din Galaţi au decis să facă o bucurie micuţilor de peste Prut şi l-au trimis pe Moş Nicolae la Grădiniţa “Albinuţa” unde, peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani, au primit daruri de la reprezentanţii Poliţiei Locale.

A fost veselie mare la grădiniţa-creşă “Albinuţa” de la Giurgiuleşti. Pe rol de Moş Nicolaie “a intervenit” echipa Poliţiei Locale din Galaţi, care i-a surprins pe micuţi cu cadouri minunate.

”Dumneavoastră, dragi prieteni aţi reuşit să aduceţi fericire şi bucurii multor micuţi, care poate niciodată n-au avut parte de o astfel de surpriză. Mulţumiri, recunoştinţă, stimă şi respect Poliţiei Locale din Galaţi”, a declarat Tatiana Gălăţeanu, primarul localităţii Giurgiuleşti.

La acţiunea poliţiştilor locali gălăţeni au luat parte şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Cahul, instituţie cu care Poliţia Locală Galaţi are un protocol de colaborare, semnat în septembrie 2018.

Acordul de cooperare dintre cele două instituţii prevede derularea unor activităţi comune de pregătire de specialitate specifică şi schimb de experienţă în domeniul ordinii şi liniştii publice, siguranţei rutiere în trafic şi controlul activităţilor comerciale. De asemenea, schimbul de experienţă s-a extins şi în promovarea manifestărilor prilejuite de activităţi cultural-artistice, sportive şi religioase.

cadouri mos nicolae politia locala Galati
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite