Cum a încercat un turist să păcălească sistemul de plată al parcării în Mamaia

Cum a încercat un turist să păcălească sistemul de plată al parcării în Mamaia

Maşina turistului a fost ridicată FOTO Primăria Constanţa

Un turist care a refuzat să plătească parcarea şi-a scos plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, gândindu-se că în acest fel nu va putea fi identificat.

Un turist care a venit în vacanţă în staţiunea Mamaia şi-a demontat plăcuţele de înmatriculare pentru a nu plăti parcarea şi o eventuală amendă, gândindu-se că în acest fel nu va fi identificat de Poliţia Locală 
 
Poliţiştii locali l-au identificat în baza de date şi l-au sancţionat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021. Mai mult, agenţii Direcţiei Generale Poliţia Locală au dispus şi ridicarea maşinii şi transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1, anunţă Primăria Constanţa. 
 
Aşadar, conducătorul auto a fost nevoit să scoată mai mulţi bani din buzunar: tarif ridicare maşini - 450 de lei, tarif transport maşini - 120 de lei, tarif depozitare maşini/zi - 60 de lei. 
 
Cum puteţi plăti parcarea? Taxarea prin SMS se face la numărul 7475. Dacă alegeţi să plătiţi prin card bancar, aveţi posibilitatea plăţii pentru 6, 12 sau 24 de ore.
 
 
Ar putea fi o imagine cu maşină şi drum
 
Autoturismul parcat ilegal
 

Visul actriţei Ileana Ploscaru, la 90 ani, premiată UNITER pentru întreaga activitate: „Să mai urc o dată pe scenă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările