Cum a încercat un turist să păcălească sistemul de plată al parcării în Mamaia

0
0
Maşina turistului a fost ridicată FOTO Primăria Constanţa
Maşina turistului a fost ridicată FOTO Primăria Constanţa

Un turist care a refuzat să plătească parcarea şi-a scos plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului, gândindu-se că în acest fel nu va putea fi identificat.

Un turist care a venit în vacanţă în staţiunea Mamaia şi-a demontat plăcuţele de înmatriculare pentru a nu plăti parcarea şi o eventuală amendă, gândindu-se că în acest fel nu va fi identificat de Poliţia Locală 

Poliţiştii locali l-au identificat în baza de date şi l-au sancţionat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021. Mai mult, agenţii Direcţiei Generale Poliţia Locală au dispus şi ridicarea maşinii şi transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1, anunţă Primăria Constanţa. 

Aşadar, conducătorul auto a fost nevoit să scoată mai mulţi bani din buzunar: tarif ridicare maşini - 450 de lei, tarif transport maşini - 120 de lei, tarif depozitare maşini/zi - 60 de lei. 

Cum puteţi plăti parcarea? Taxarea prin SMS se face la numărul 7475. Dacă alegeţi să plătiţi prin card bancar, aveţi posibilitatea plăţii pentru 6, 12 sau 24 de ore.

image

Autoturismul parcat ilegal

Vă mai recomandăm:

Cum a ajuns Constanţa un banal oraş de  provincie: „Peisajul stradal este groaznic, cu aspect de bazar, iar nordul staţiunii Mamaia arată ca un ghetou“

Visul actriţei Ileana Ploscaru, la 90 ani, premiată UNITER pentru întreaga activitate: „Să mai urc o dată pe scenă“

Mai multe - Constanţa

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite