Constanța: VIDEO Mircea Băsescu și interlopul Bercea Mondialu au dansat pe manele ore în şir la botez

Constanța: VIDEO Mircea Băsescu și interlopul Bercea Mondialu au dansat pe manele ore în şir la botez

Băsescu și Mondialu s-au pupat ca între rude

Mare petrecere în Eforie Nord, acolo unde Mircea Băsescu şi Bercea Mondial au chefuit ore în şir după ce fratele preşedintelui i-a botezat celui din urmă nepoata.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIȚI ȘI:

VIDEO Fratele lui Băsescu a botezat-o pe nepoata lui Bercea Mondialu

Manelele şi dansurile au fost la mare căutare, petrecerea având loc în restaurantul hotelului El Stefanino din stațiunea Eforie Nord. Petrecere a a fost restrânsă, cu cu cel mult 30 de invitați, însă toți cei prezenți s-au distrat fără probleme. 

Băsescu a dansat cot la cot cu invitaţii. Naşul fetiței n-a stat deloc deoparte, iar când a venit vorba de dansat el a intrat în horă alături de finii săi şi de Bercea Mondial. De pe masele invitaţilor nu au lipsit bucatele alese şi nici şampania fină.

Printre manele, și un pahar de şampanie, Bercea Mondialu şi-a făcut timp să explice cum l-a cunoscut pe naşul Doinei Renata, în urmă cu o săptămână. Petrecerea a ţinut aproximativ trei ore, iar la final invitaţii s-au întors la palatul din Slatina, acolo unde locuieşte cunoscutul interlop Bercea.

SPUNE-ȚI PĂREREA

Este normal ca fratele președintelui țării să devină rudă cu unul dintre cei mai controversați afaceriști de etnie rromă din România?

Credeți că Mircea Băsescu și Bercea Mondialu se cunosc doar de o săptămână, după cum au declarat?Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările