Constanţa: primele cazuri de elevi confirmaţi cu COVID-19. Lista şcolilor unde se va învăţa şi online

Constanţa: primele cazuri de elevi confirmaţi cu COVID-19. Lista şcolilor unde se va învăţa şi online

Elevi cu mască foto: arhiva Adevărul

12 elevi au fost confirmaţi cu COVID-19, în judeţul Constanţa. Toţi colegii acestora vor face şcoală online timp de 14 zile. Jumătate din cadrele didactice din judeţ sunt vaccinate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Constanţa a publicat lista celor zece şcoli în care au fost elevi confirmaţi cu COVID-19. 

Toate clasele pe care aceştia le frecventau vor trece în sistem online timp de 14 zile. 

La începutul acestui an şcolar, la nivelul judeţului Constanţa, se înregistrează un procent de 53% de cadre didactice vaccinate şi un procent de 51,5% de personane vaccinate din rândul personalului didactic auxiliar şi nedidactic.
 
Conform Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Constanţa, în judeţul de la malul mării activau în anul şcolar trecut (2019/2020) 6.676 de cadre didactice în sistemul de învăţământ de stat şi 478 în cel privat.
 
De asemenea, IŞJ Constanţa anunţă că, la Liceul Teoretic Emil Racoviţă Techirghiol, anul şcolar va debuta în sistem on-line până la data de 4.10.2021 când, conform adresei transmise de către constructor, lucrările se vor finaliza.
 
La Şcoala Gimnazială nr. 38 Dimitrie Cantemir Constanţa clasele I şi clasele a II-a vor începe cursurile în sistem on-line până la data de 1.10.2021 când se vor finaliza lucrările şi la celelalte 8 săli de clasă, conform asigurărilor firmei de construcţii.
 
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările