Constanţa: Două case, în flăcări din cauza focului neprotejat

Constanţa: Două case, în flăcări din cauza focului neprotejat

Incendiile izbucnesc din cauza sobelor lăsate nesupravegheate

Acoperişul unei case din localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu, a luat foc, aseară, din cauza coşului de fum neprotejat termic. Tot în comuna Mihai Vitază, două echipaje ISU Dobrogea se află în acest moment la casa familiei Panta, pentru a stinge flăcările.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două autospeciale şi 12 subofiţeri de la staţia Midia Năvodari au luptat cu flăcările mai bine de două ore, pe strada Ialomiţa nr. 5, din localitatea Sinoe.

Constantin Iamandi a sunat la numărul de urgenţă 112, aseară, la 23.10. După ce au stins flăcările, pompierii ajunşi la faţa locului au stabilit că focul s-a produs din cauza coşului de fum, care nu era protejat termic.

În plus, familia Iamandi băgase plante furajere în foc pentru a încălzi locuinţa, ceea ce a grăbit extinderea flăcărilor. Acoperişul casei a luat foc pe o proţiune de doi metri pătraţi, nefiind înregistrate victime.

Tot în comuna Mihai Vitează, două echipaje de pompieri se luptă la această oră cu flăcările care au izbucnit la casa Vasilicăi Panta, de pe strada Răsăritului nr. 4, în jurul orei 6.55.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările