Constanţa: Copilul rănit după ce un dulap a căzut peste el, la grădiniţă, a fost internat în spital

Constanţa: Copilul rănit după ce un dulap a căzut peste el, la grădiniţă, a fost internat în spital

Foto arhivă

Copilul în vârstă de cinci ani rănit după ce un dulap a căzut peste el, miercuri, la o grădiniţă din Constanţa, a fost internat în spital pentru supraveghere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, copilul în vârstă de cinci ani, care a fost rănit miercuri după-amiază, după ce un dulap de la grădiniţă a căzut peste el, a fost internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru supraveghere.
 
El se află în Secţia de Chirurgie Pediatrică, fiind diagnosticat cu contuzie lombară. 
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, incidentul a avut loc, miercuri după-amiază, la Grădiniţa cu Program Prelungit "Perluţele Mării" din municipiul Constanţa. Astfel, după terminarea programului, un copil, în vârstă de cinci ani, a fost preluat de la grupă de către mama sa. El a ieşit pe hol înaintea mamei şi, în timp ce se juca, un dulap s-a răsturnat peste el, dar numai parţial căci obiectul de mobilier a rămas sprijinit de peretele opus, holul fiind îngust.
 
La faţa locului s-a prezentat un echipaj de ambulanţă care l-a transportat pe copil la spital.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările