Cartier de case din Năvodari, de 3 zile în frig şi întuneric

Cartier de case din Năvodari, de 3 zile în frig şi întuneric

Oraşul Năvodari, afectat de avariile ENEL FOTO Sînziana Ionescu

De aproape trei zile, peste 1.000 gospodării din oraşul Năvodari sunt lipsite de curent electric. Situaţia din zona Sălii Sporturilor trenează de ani de zile, de când numărul de consumatori a crescut constant.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De fiecare dată când consumul de energie electrică creşte, transformatorul vechi de zeci de ani, depăşit moral şi subdimensionat în comparaţie cu numărul de consumatori cedează şi lasă fără curent mare parte din populaţia oraşului Năvodari.

Compania amână la nesfârşit înlocuirea transformatoarelor vechi. Este inadmisibil ca investitorul italian care a preluat ENEL să îşi bată joc de mii de oameni şi cere chiar naţionalizarea acestui serviciu de utilitate publică“, declară primarul Nicolae Matei.
 
Oamenii s-au săturat să reclame faptul că ENEL nu îşi respectă contractele încheiate cu ei.

După 3 zile în care şi-au ţinut copiii în frig, mai mulţi locuitori ai cartierului s-au strâns în faţa sediului ENEL din Năvodari şi au încercat să stea de vorbă cu factorii de decizie din cadrul companiei. Li s-a transmis prin intermediul agenţilor de pază că situaţia va fi remediată.  

„Locuitorii din Năvodari sunt condamnaţi astfel să suporte periodic neajunsurile provocate de refuzul ENEL de a investi în propria reţea de distribuţie. Cel puţin până când autorităţile statului se vor hotărî să ia măsuri împotriva ignoranţei şi a nepăsării unui investitor care se crede stat în stat!“, spun edilii oraşului.

Vă mai recomandăm

Nepotism pe bani publici la Năvodari. Directorul SC Termica i-a dat ginerelui său contracte de 700.000 lei, fără licitaţie

VIDEO Primarul Nicolae Matei de la Năvodari, aşteptat de oameni în stradă. „Este o minune că sunt liber“, a spus edilul-şef după 5 luni de arest

Piaţă de peşte, cherhana şi muzeu piscicol - la Năvodari. Complexul va avea, desigur, formă de peşte

FOTO VIDEO Oraşele-Hollywood. Medgidia, Murfatlar, Năvodari şi emblema lor de star

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările