Au ieşit să facă surf şi au ajuns la un pas de moarte. Operaţiunea de salvare  VIDEO

Au ieşit să facă surf şi au ajuns la un pas de moarte. Operaţiunea de salvare  VIDEO

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit la Marea Neagră cu două nave proprii pentru salvarea a şapte persoane care practicau sporturi nautice şi se aflau în imposibilitatea de a se întoarce la ţărm din cauza vântului puternic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 18 septembrie, în baza unei informaţii primite de la C.C.C. SCOMAR, două nave ale Gărzii de Coastă - Grupul de Nave Mangalia şi Grupul de Nave Constanţa au acţionat în zona Olimp pentru salvarea a şapte persoane a căror viaţă era pusă în pericol.
 
„Astfel, în urma unui apel telefonic în jurul orei 12.35, prin care s-a semnalat faptul că un grup de şapte persoane care practicau sporturi nautice cu plăci de surf în zona pescăriei Olimp se află în imposibilitatea de a se întoarce la ţărm din cauza vântului puternic, a fost iniţiată de către Serviciul M.R.C.C. al Autorităţii Navale Române o acţiune SAR pentru căutarea şi salvarea persoanelor”, transmite Garda de Coastă.
 
La operaţiune au participat, alături de cele două nave ale Gărzii de Coastă, o navă aparţinând A.R.S.V.O.M şi o ambarcaţiune pescarească.
 
Ajunşi la fata locului, poliţiştii de frontieră au salvat şi preluat la bordul navei PFR patru persoane, celelalte trei fiind salvate de către ambarcaţiunea pescărească.
 
Toate cele şapte persoane au ajuns la mal in siguranţă, nefiind nevoie de îngrijiri medicale.
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările