Angajata unui hipermarket constănţean a fost înţepată de un scorpion

Angajata unui hipermarket constănţean a fost înţepată de un scorpion

O femeie care lucra la frigiderul de legume şi fructe al unui hipermarket constănţean a fost muşcată de un scorpion. Victima a fost transportată la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 3 mai, o lucrătoare la Mega Image a fost muşcată de un scorpion la mâna stângă, în timp ce sorta căpşune dintr-o lădiţă. Imediat, a fost chemată Ambulanţa care a transportat-o la spital pe victimă. Totodată, au fost sesizaţi inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa întrucât evenimentul s-a soldat cu pierderea temporară a capacităţii de muncă a angajatului hipermarketului.
 
Eugen Bola, inspector şef ITM, a declarat pentru Adevărul că urmează să se facă o anchetă la nivelul societăţii după ce angajata respectivă a fost muşcată de scorpion. „Trebuie să vedem cum a ajuns scorpionul acolo. Probabil el a fost adus în ţară o dată cu fructele, ce ulterior au fost păstrate într-un depozit central. Trebuie să vedem a cui e culpa“, a spus Eugen Bola.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările