Bucătăria unei patiserii, plină de gândaci. Inspectorii Protecţiei Consumatorilor au dispus oprirea temporară a activităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto CJPC Constanţa
Foto CJPC Constanţa

Inspectorii Protecţiei Consumatorilor au descoperit mai multe nereguli în timpul verificărilor efectuate la o patiserie. În urma controlului, unitatea a fost închisă temporar şi amendată cu 15.000 de lei.

O patiserie din municipiul Constanţa, zona Piaţa Griviţei, a fost verificată luni, 4 decembrie, de inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. În urma controlului, reprezentanţii CJPC au descoperit că unitatea nu avea un cântar pentru stabilirea greutăţii produselor pe care le valorifica, iar în bucătărie era o mizerie de nedescris.

Din imaginile puse la dispoziţie de Protecţia Consumatorilor reiese că în aceeaşi bucătărie, printre produsele alimentare, erau gândaci.

Inspectorii CJPC Constanţa au dispus oprirea temporară a activităţii şi au amendat unitatea comercială cu suma de 15.000 de lei.


 

patiserie gandaci Constanta

Pe aceeaşi temă:

Comercianţii de jucării, verificaţi de Protecţia Consumatorilor. Amenzi de 143.000 de lei

Şeful Protecţiei Consumatorilor Constanţa: „În arhitectura sufrageriei comunităţii europene ocupăm locul lăzii de gunoi”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite