Angajată a primăriei Năvodari, confirmată pozitiv cu COVID-19. Instituţia îşi suspendă parţial activitatea

Angajată a primăriei Năvodari, confirmată pozitiv cu COVID-19. Instituţia îşi suspendă parţial activitatea

Primaria Navodari

Angajata primăriei Năvodari a fost confirmată pozitiv în cursul nopţii de 16/17 iunie. Oficialii spun că aceasta ar fi contactat virusul la un eveniment privat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria oraşului Năvodari anunţă suspendarea parţială a activităţii după ce o angajată a instituţiei a fost confirmată azi-noapte cu noul coronavirus (COVID19).

„Persoana infectată este asimptomatică, iar din primele informaţii contaminarea s-ar fi produs în urma participării la un eveniment de familie care a avut loc intr-un judeţ din nordul ţării.

Angajata primăriei confirmată cu COVID 19 nu a desfăşurat în această perioadă activităţi cu publicul şi nu a intrat în contact cu cetăţenii care s-au adresat instituţiei noastre”, transmit reprezentanţii primăriei.

În urma confirmării cazului, s-a luat decizia suspendării activităţii doar în corpul Primăriei de pe strada Sănătăţii, acolo unde angajata îşi desfăşura activitatea.

DSP Constanţa a demarat o anchetă epidemiologică care va stabili ce măsuri se impun în perioada următoare!

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Ce a păţit o femeie care a ajuns la spital muşcată de căpuşă: „Toată noaptea am plâns de foame şi de sete. Mi s-au dat două pastile, fără apă“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările