VIDEO Cozi la vot în judeţul Cluj. Clujenii sunt în top în ceea ce priveşte prezenţa la urne

VIDEO Cozi la vot în judeţul Cluj. Clujenii sunt în top în ceea ce priveşte prezenţa la urne

Coadă la o şcoală din Cluj-Napoca.

Clujul esta la ora 15.19 pe locul 2 în ţară după judeţul Ilfov în ceea ce priveşte prezenţa la urne: 34,37% prezenţă la europarlamentare şi 31,50% la referendum. Prezenţa mare la vot a determinat şi apariţia unor cozi la urne. Cele mai mari probleme sunt în complexul studenţesc Haşdeu.

 Conform reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean cele mai mari cozi sunt la secţiile 3 şi 4 din complexul studenţesc Hasdeu. La secţiile respective au fost arondaţi pe lângă studenţi şi pacienţii deplasabili de la spitale din zonă. „Studenţii au fost îndrumaţi spre alte secţii de votare pentru că pot vota la orice secţie, mulţi dintre ei însă au refuzat”, au arătat reprezentanţii BEJ.      
 
Sursa video: ştiridecluj.ro

Cozi s-au înregistrat şi la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din cartierul clujean Mănăştur, la liceul teoretic Gheorghe Şincai - din zona centrală, la şcoala generală Constantin Brancuşi (vezi video) din cartierul Gheorgheni etc. Timpul mediu de aşteptare era în prima parte a zilei de circa 30 de minute. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările