VIDEO Cum arată acum vedetele scenelor internaţionale de odinioară

VIDEO Cum arată acum vedetele scenelor internaţionale de odinioară

Sting se bucură de un succes real de mai bine de 40 de ani. FOTO: sting.com

Timpul a trecut şi peste starurile muzicii anilor 80-90, lăsându-şi amprenta pe chipurile acestora. Chiar şi aşa, multe dintre vedetele acelor ani sunt în vogă şi acum.

Un canal youtube de limbă spaniolă, Exedran Compilations, a postat o compilaţie în care apar o parte dintre muzicienii care ţineau capul de afiş în urmă cu decenii. Fiecare vedetă este surprinsă în perioada sa de maximă glorie, dar şi în imagini de dată mai recentă, filmate în urmă cu doar câţiva ani. Peste 21 de milioane de oameni au vizionat compilaţia, iar câteva mii dintre ei au postat şi comentarii.
 
Printre ei se numără Sting, artist care a concertat şi în România, la Cluj şi Bucureşti. Artistul britanic care se poate lăuda cu o carieră impresionantă atât solo, cât şi în cadrul trupei The Police a ajuns azi la vârsta de 68 de ani. Sting este surprins în câteva imagini din anul 1983, pe când avea doar 32 de ani. Puţin mai încolo, acelaşi Sting, pe numele său real Gordon Matthew Thomas Sumner, apare în alte imagini, din anul 2017, tot în timpul unui concert.
 
 
 
 
Următoarea pe listă este Debborah Harry, astăzi ajunsă la venerabilă vârstă de 73 de ani. „Debbie”, care a făcut parte din trupa new wawe Blondie, în anii 70-80, apare într-un scurt clip din 1979, pe când avea 34 de ani şi era una dintre cele mai frumoase cântăreţe. Arc peste timp, Debborah Harry apare şi în imagini din 2017, arătându-şi vârsta.
Din selecţia întocmită de cei de la Exedran Compilations face parte şi Bonnie Taylor, artista al cărei timbru vocal inconfundabil a făcut-o celebră în anii 80. Bonnie Taylor este surprinsă în două ipostaze, în 1983, când avea 32 de ani, şi în 2014, la 63 de ani.
 

Roxette a avut concerte la Cluj şi Bucureşti

 
Fanii trupei Roxette vor fi şi ei cuprinşi de nostalgie, urmărind acest videoclip. Un segment îi este dedicat solistei vocale Marie Fredriksson, iar suedeza apare într-un fragment dintr-un videoclip filmat în 1988, pe când avea 30 de ani, dar şi în 2015, la 57 de ani. Roxette a susţinut concerte şi în România, în trecut, la Cluj şi Bucureşti.
 
Realizatorii complilaţiei nu l-au uitat nici pe extravagantul Boy George, care avea în 1983 abia 22 de ani. Apoi, artistul apare în imagini filmate destul de recent, în 2017. 
În compilaţie mai apar Cyndi Lauper, Morten Harket – solistul vocal al trupei Aha -, Madonna, Gwen Stefani, Marian Gold, Sandra, Olivia Newton, Rick Astley, Cher,  Neil Tennant (Pet Shop Boys), Axl Rose, Dave Pirner, dar şi controversata Sinead O'Connor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: