Secretar general din Ministerul Muncii prins cu 158 kilometri la oră şi cu permisul expirat

Secretar general din Ministerul Muncii prins cu 158 kilometri la oră şi cu permisul expirat

Dantes Nicolae Bratu a fost prins cu ajutorul unui radar care nu poate fi detectat. FOTO: captura TV

Bucureşteanul Dantes Nicolae Bratu, secretar general adjunct în Ministerul Muncii, conducea pe Autostrada Transilvania cu 158 de kilometri pe oră. După ce l-au oprit, poliţiştii au constatat că avea permisul expirat de anul trecut. Demnitarul s-a ales cu o amendă de 750 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

La prima acţiune derulată cu un nou dispozitiv radar, un aparat cu unde laser, asemănător cu un pistol, care detectează viteza cu care circulă maşinile de la peste un kilometri, poliţiştii clujeni au amendat, joi, un demnitar din Ministerul Muncii. Dantes Nicolae Bratu, secretar general adjunct în Ministerul Muncii, se afla la volanul unui bolid de teren, având pe parbriz însemnele Ministerului Muncii, pe care le-a ascuns la vederea ziariştilor, care erau prezenţi la acţiunea poliţiei. Bucureşteanul conducea cu 158 de kilometri la oră pe o porţiune a Autostrăzii Transilvania în care limita era de 130 de kilometri la oră. El a fost amendat 750 de lei pentru nerespectarea vitezei legale, sumă pe care a plătit-o pe loc. Permisul lui a expirat din toamna anului trecut. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: