Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară de la Cluj

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară de la Cluj

Traian Băsescu FOTO: Reuters

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, duminică, 9 februarie, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, la care vor mai participa,primarul Clujului, Emil Boc, şi deputatul Elena Udrea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surse politice locale au declarat că preşedintele statului, Traian Băsescu, este aşteptat, duminică, la dezbaterea intitulată "Statul de drept între modelul european şi realitatea din România", care va fi organizată de Fundaţia Mişcarea Populară la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, relatează Mediafax.

La manifestare vor fi prezenţi membrii fondatori ai Fundaţiei "Mişcarea Populară", lideri ai Partidului Mişcarea Populară, fostul premier Emil Boc, deputatul Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu.

Emil Boc a declarat, miercuri, că va participa la dezbaterea organizată duminică de Fundaţia "Mişcarea Populară" în calitate de conferenţiar universitar la UBB şi că nu a fost invitat să intre în fundaţie.

"Nu m-a întrebat nimeni şi nu m-a invitat nimeni, nici într-o parte, nici în alta. Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. Nu am primit invitaţie aşa că unde să mă duc, dacă nu am fost invitat?", a afirmat Emil Boc.

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, că Emil Boc este un partener al preşedintelui României şi că, indiferent unde va fi fostul premier PDL, sprijinul acestuia pentru ceea ce-şi propune Mişcarea Populară va exista.

Surse politice declarau, luni, pentru MEDIAFAX că cei mai importanţi primari ai PDL ar urma să se alăture Mişcării Populare, discuţiile cu aceştia purtându-se în aceste zile. Este vorba despre primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, primarul muncipiului Alba Iulia, Mircea Hava, şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Acestora li se adaugă primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă. Acesta declara, sâmbătă, că este membru în Fundaţia "Mişcarea Populară" încă din vara anului trecut, dar că nu părăseşte PDL pentru a nu-şi pierde mandatul.

De altfel, nici ceilalţi primari care ar putea sprijini Mişcarea Populară nu vor părăsi PDL, pentru a nu îşi pierde mandatele de edili.

Ultima vizită a preşedintelui Traian Băsescu la Cluj a avut loc pe 14 februarie, înaintea alegerilor în PDL.

Citeşte şi:
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările