PREMIERĂ Campionat Mondial de mâncat sarmale, la Cluj

PREMIERĂ Campionat Mondial de mâncat sarmale, la Cluj

Sarmalele vor fi gătite de bucătarii restaurantului Casa Ardeleană. FOTO: Arhivă

„Câte sarmale poţi mânca în două minute?" este provocarea culinară lansată clujenilor de Asociaţia Little People Romania, care organizează ineditul concurs, miercuri, la Cluj-Napoca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clujenii care vor să participe la concurs se mai pot înscrie doar duminică, 6 noiembrie, la numărul de telefon 0749-493.695. Evenimentul va avea loc miercuri, 9 noiembrie, cu începere de la ora 18.00, la restaurantul Casa Ardeleană din incinta Sora Shopping Center.

Prin Campionatul Mondial de mâncat sarmale, organizatorii încearcă să atragă atenţia clujenilor asupra luptei împotriva cancerului la copii. „Aşteptăm cât mai mulţi clujeni care să îşi arate solidaritatea faţă de lupta împotriva cancerului la copii. Celor cu inimă mare le punem la dispoziţie numărul de SMS 858 al Campaniei Contra Cancer, demarată de Asociaţia Little People cu scopul de a strânge fonduri pentru programele zilnice de asistenţă psiho-socială oferite copiilor şi adolescenţilor bolnavi de cancer. Valabilitatea numărului de SMS 858 prin care se poate face o donaţie de 2 euro a fost extinsă până în data de 17 noiembrie", se arată într-un comunicat al Asociaţiei Little People Romania.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările