Poveste de iubire pe coperta unei cărţi. Ce trebuie să faci ca să-ţi vezi poza pe un volum

Poveste de iubire pe coperta unei cărţi. Ce trebuie să faci ca să-ţi vezi poza pe un volum

Cuplu pe coperta unei cărţi de poezii de dragoste FOTO Victor Miron

Victor Miron, clujeanul ce promovează lectura de mai bine de 4 ani, lansează în preajma Sfântului Valentin un mic concurs care poate unui participant poza pe o copertă de carte.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Găsim iubirea în diverse forme. Azi o găsim în câteva cuvinte din cartea «TRai în doi», de Victor Miron, pe care o poţi câştiga personalizată cu fotografia voastră pe copertă. 

Tot ce ai de făcut este să îţi etichetezi partenerul într-un comentariu la această postare şi să dai like noii noastre platforme, «Cărţi pentru oameni dragi». 

Noi vom alege cuplul câştigător prin random.org vineri, 15 februarie, la ora 12.00“, scrie Victor Miron pe Facebook. 

Banii care se vor aduna se vor folosi la finanţarea unei acţiuni din cadrul campaniei de promovare a lecturii „Cărţile pe faţă“: promovarea lecturii în liceele din Cluj prin proiectul „Clasa Cititoare“.

Victor Miron ne-a spus că ideea acestui cadou e „un mod drăguţ de a sărbători în cuplu“ şi că există atâtea versiuni ale unei cărţi câţi cititori are respectiva carte întrucât fiecare vede altceva. 

Conceptul a fost pus în aplicare în 2016. Ca noutate, acţiunea acestuia are anul acesta o platformă pentru personalizarea cărţilor. Doritorii au şi varianta unei coperţi tari, dar şi pentru un pachet de lux în care, pe lângă carte, Victor poate scrie o poezie pentru cuplul interesat şi cu ajutorul unor ilustratori le oferă şi o ilustraţie cu ei, după poze.

Campania „Cărţile pe faţă“ a debutat în 2014 şi au fost puse în practică numeroase acţiuni de încurajare a lecturii, amintite şi pe cartipentruoamenidragi: reducere la librărie pentru oamenii care au o carte pe faţă pe profilul de Facebook; service auto cu bibliotecă; intrare gratuită la Grădina Botanică dacă ai o carte la tine; mergi cu autobuzul gratuit dacă călătoreşti citind; cititorul anului; biblioteca vecinilor; clasa cititoare.

 

Mai puteţi citi:

Românul care de 4 ani promovează cartea: „Tinerii o să citească mai mult dacă reuşim să-i facem să vadă lectura ca pe ceva cool“

Top 10 cărţi pe care nu trebuie să le ratezi într-o viaţă. Recomandările românului care a iniţiat cea mai inedită campanie pro-lectură din ţară

Cea mai frumoasă campanie de promovare a lecturii în România: selfie cu cărţi. „Am convins 1.230 de oameni să pună mâna pe o carte într-o zi“

Cu „cărţile pe faţă“, o campanie prin care un clujean promovează lectura prin book-selfie: „Suntem şi ceea ce citim

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările