Lenny Kravitz va concerta la Cluj. Artistul şi-a lansat de curând un nou album

Lenny Kravitz va concerta la Cluj. Artistul şi-a lansat de curând un nou album

Lenny Kravitz şi-a lansat luna aceasta noul album. FOTO: AFP

Lenny Kravitz va concerta, în premieră, la Cluj-Napoca, pe data de 6 mai 2019. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă, unde fanii vor asculta atât hiturile clasice ale artistului, cât şi piese de pe noul său album, „Raise Vibration”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Lenny Kravitz revine în România, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca. Artistul a decis ca, după întâlnirea din 2008 din Bucureşti, să ofere românilor o nouă seară de neuitat. Pentru prima oară pe o scenă din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul său album, 'Raise Vibration'. Pe data de 6 mai 2019, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, fanii vor asculta atât piesele noi ale artistului, dar şi hituri precum: "Are You Gonna Go My Way", "If You Can't Say No", "I Belong To You", "Fly Away" şi "American Woman". Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial 'Raise Vibration' ce va începe pe 26 aprilie 2019", precizează organizatorii evenimentului. Turneul cuprinde reprezentaţii în 16 ţări din România.
 

20 de ani de carieră

 
Turneul promovează noul album Lenny Kravitz, lansat pe 7 septembrie, 'Raise Vibration'.  Lenny Kravitz are o carieră muzicală de circa 20 de ani. 
"Considerat unul dintre cei mai proeminenţi muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depăşit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă şi statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist şi virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat câştigător al Premiului Grammy pentru categoria "Best Male Rock Vocal Performance" 4 ani consecutivi, deţinând chiar recordul pentru categorie. Pe lângă cele 10 albume ale sale care s-au vândut în mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a făcut trecerea şi către industria cinematografică, cu roluri în filme precum 'The Hunger Games: Catching Fire', 'Precious' şi 'The Butler' ", se menţionează în comunicat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările