Gafa primarului comunei unde oamenii sunt amendaţi pentru postările pe Facebook: cere scoaterea Monicăi Macovei din Parlamentul European!

Gafa primarului comunei unde oamenii sunt amendaţi pentru postările pe Facebook: cere scoaterea Monicăi Macovei din Parlamentul European!

Primarul Horea Şulea. FOTO: Arhivă personală

Monica Macovei nu mai este în Parlamentrul European de anul trecut, asta însă nu l-a împiedicat pe Horia Şulea, primarul Floreştiului, cea mai mare comună din România, să „combată” pe Facebook pentru scoaterea din Parlamentul European a fostei europarlamentare. Edilul a semnat o petiţie în acest sens, a distribuit-o pe pagina lui  de Facebook şi a mai şi comentat la postare, „înfierând-o” pe Monica Macovei.

Comuna Floreşti a devenit cunoscută zilele trecute, din cauza faptului că Poliţia locală a început să amendeze locuitorii de aici pentru postările lor pe Facebook.  Iulia Ungureanu a fost amendată cu 1.000 de lei pentru o postare pe Facebook, în care a scris: „Comandantul paraseste ultimul nava, domnule primar. D-voastră aţi părăsit-o primul!”.

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, revine în atenţia publică cu o gafă de zile mari. El a semnat o petiţie pentru scoaterea Monicăi Macovei din Parlamentul European, în condiţiile în care aceasta nu mai e europarlamentar de anul trecut. 
 
 


„Această creatură şi-a bătut joc suficient de mult de poporul român!”, scrie primarul pe pagina sa de Facebook şi distribuie petiţia „pentru scoaterea Monicăi Macovei din Parlamentul European. Mai mult, primarul comentează la propria postare, adăugând o fotografie cu Monica Macovei care doarme în avion: „...ce avem noi aici? Un procuror din Iepoca de Aur? Un europarlamentar?! Hm.....ambele!!!”
Criticat fiind de un floreştean, „Domnul ŞULEA dorea-ţi să ramâneţi primar. Păi cu porcarii de astea nu aveti nicio şansă”, primarul a răspuns: „nu dupa dorinta personala e accederea in functia de demnitar ales, ci dupa dorinta oamenilor. Dincolo de asta, NICIODATA SI NIMIC nu ma va opri sa spun ceea ce cred!”
 
Mai multe persoane au semnat petiţia şi s-au lăudat cu asta pe pagina de Facebook a primarului: 
 
„Nu ştiu pe cine reprezintă ea pe acolo, pentru că în niciun caz România şi pe români!”, a scris Sorin.  
 
„Locul iei este lingă Dragnea”, a comentat şi Gicu. 
 
„Acuma realizati? tarziu”, îşi dă şi Elena cu părerea. 


Conţinutul petiţiei

 
Redăm mai jos şi conţinutul petiţiei:
 
„Eu cred că a cam venit momentul să scăpăm şi de această piază rea, duşman declarat al României, şi probabil, cel mai acid pion al lui Soros. MLM (Monica Luiza Macovei, n.n.) este reprezentanta României la Bruxelles, dar are un singur lucru pe agenda care i-a transmis-o Soros: batjocoreşte România zi de zi, ceva tot o să rămână. (…) Se spune că, de-a lungul timpului, MLM ar fi încasat de la ONG-urile lui Soros milioane de euro",  Ninel Peia
 
Este fiica unui securist izvorât din Giurgiu pe nume Vasile Gherghescu, cel care a condus echipa securiştilor la şantierul Casei Poporului, individ acuzat că a făcut poliţie politică şi a terorizat.
 
"După 89, mai precis după descinderea minerilor veniţi să lichideze Mişcarea din Piaţa Universităţii, procuroarea se ocupă de cazurile protestatarilor arestaţi atunci. Evident, femeia nu a văzut nici urmă de violenţă asupra acestora şi a mai făcut şi pierdute ceva dosare şi pagini, ca să fie bine"
 
Monica Macovei nu reprezinta interesele romanilor in Parlamentul European, ci interese sorosiste. Minte la adresa poporului roman, defaimeaza si denigreaza poporul roman si oamenii de vaza ai acestui popor, care sunt alesi prin vot de acest popor. Se lupta sa  anuleze rezultatul votului si povesteste despre cei ce nu au votat cu partidul ei, ca ar fi nite redusi mintal sau puturosi sau oameni neintreprinzatori. Pentru asta nu merita sa ne mai reprezinte in Parlamentul European.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările