FOTO La Castelul Banffy din Bonţida povestea Iris cu Cristi Minculescu la voce a ajuns la final

FOTO La Castelul Banffy din Bonţida povestea Iris cu Cristi Minculescu la voce a ajuns la final

Cristi Minculescu a cântat pentru ultima dată cu Iris la Bonţida

Peste 3000 de persoane s-au strâns duminică seara la Castelul Banffy din Bonţida pentru ultimul concert al formaţiei Iris cu Cristi Minculescu ca solist vocal. Îmbrăcat în tricoul Universităţii Craiova, Minculescu nu a comunicat deloc cu publicul, mulţumindu-se spre final să mulţumească membrilor trupei, dar şi soţiei Rodica pentru că „încă trăiesc".

Ştiri pe aceeaşi temă

Formaţia Iris a urcat pe scena amenajată în incinta castelului Banffy în jurul orei 22.00 şi au cântat aproximativ o oră. Nu au lipsit „Strada ta", „Lady in black" (Doamna în negru) sau „Iris Maxima".


CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE DIN CONCERT

Minculescu a fost destul de rece cu publicul, interacţiunea dintre el şi aceştia fiind aproape zero. Nici fanii nu s-au arătat foarte entuziasmaţi, doar cei din primele rânduri afişând tricouri inscripţionate cu „Cristi te iubim şi vom fi mereu alături de tine". După ce trupa s-a întors pentru un singur bis, neinterpretând nici măcar la bisuri piesele lor de rezistenţă, concertul s-a încheiat, publicul îndreptându-se spre ieşire fără a striga numele formaţiei lor preferate.


CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările