Cinci kilograme de canabis, confiscate de poliţiştii clujeni în urma unor percheziţii

Cinci kilograme de canabis, confiscate de poliţiştii clujeni în urma unor percheziţii

Drogurile proveneau din Spania şi erau comercializate la Cluj / foto: Arhivă

Poliţiştii clujeni au confiscat, în urma unor percheziţii, aproape cinci kilograme de canabis de la membrii unei grupări care comercializa în judeţul Cluj droguri provenite din Spania şi din culturi proprii, cinci persoane fiind arestate preventiv pentru trafic şi deţinere de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de IGPR, ofiţerii Serviciului Antidrog al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Cluj-Napoca şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj-Napoca au destructurat o reţea infracţională ai cărei membri procurau, comercializau, ofereau şi deţineau pentru consum propriu droguri de risc şi mare risc, respectiv canabis şi LSD.

Drogurile proveneau din Spania şi din culturi proprii şi erau comercializate pe piaţa de consumatori a judeţului Cluj contra unor sume cuprinse între 50 - 70 de lei/gram de canabis, respectiv 90 lei/doză LSD.

Potrivit sursei citate, în 21 septembrie, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Cluj, au fost făcute şase percheziţii domiciliare, s-au percheziţionat două autoturisme şi au fost puse în aplicare opt mandate de aducere.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 4.950 de grame de canabis, 5,4 grame fragmente vegetale de canabis, o ţigaretă cu fragmente vegetale de canabis, şapte grame de seminţe de canabis, două doze LSD şi un cântar digital.

În 22 septembrie, cinci dintre suspecţi au fost prezentaţi Tribunalului Cluj, care a dispus arestarea acestora pentru 29 de zile, pentru trafic şi deţinere de droguri de risc şi mare risc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările