Ce a păţit o femeie care a uitat uşa camerei deschisă într-un hotel de trei stele din centrul Clujului

Ce a păţit o femeie care a uitat uşa camerei deschisă într-un hotel de trei stele din centrul Clujului

Hotelul se află peste drum de sediul Prefecturii Cluj.

Un bărbat de 25 de ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv pentru că ar fi intrat peste o femeie cazată la un hotel de 3 stele din centrul oraşului şi ar fi violat-o.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

O femeie de 49 de ani a anunţat Poliţia, în noaptea de 14 august, cu privire la faptul că, în timp ce era cazată la hotelul Victoria din centrul oraşului Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră şi, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual. Din primele informaţii rezultă că uşa de la cameră era deschisă, dar cei doi nu se cunoşteau. Când l-a văzut pe bărbat în camera ei, femeia a intenţionat să sune la 112, dar a fost imobilizată şi violată. Femeia trăia în Spania, dar avea domiciliul în Cluj-Napoca.

Poliţiştii au identificat autorul, un tânăr de 25 de ani şi l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. El este acuzat de viol şi de violare de domiciliu. 
 

Ce spune Poliţia

 
Redăm mai jos comunicatul IPJ Cluj:
 
„Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca - Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol şi violare de domiciliu, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfăşurat o percheziţie la locuinţa celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârşirii faptei.
 
În fapt, poliţia a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră şi, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.
 
Poliţiştii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
 
În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanţe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările