Bătaie întreruptă cu focuri de armă într-o comună din Olt. Patru bărbaţi au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întrerupt bătaia executând mai multe focuri de avertisment FOTO: arhiva
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întrerupt bătaia executând mai multe focuri de avertisment FOTO: arhiva

Patru bărbaţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe şi au stat şi o noapte după gratii în urma unei bătăi la care au participat duminică, 15 august 2021.

Bărbaţii au vârste între 23 şi 40 ani şi sunt acuzaţi că duminică, 15 august 2021, aproape de sfârşitul zilei, l-au bătut în stradă pe un consătean în vârstă de 48 ani. 

„La data de 16 august a.c., patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, toţi din comuna Radomireşti, au fost reţinuţi de poliţişti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 15 august a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Radomireşti, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, pe o stradă din aceeaşi localitate, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, iar pentru aplanarea conflictului, poliţiştii aflaţi la faţa locului au executat mai multe focuri de avertisment, în plan vertical, fiind restabilită ordinea şi liniştea publică“, au comunicat reprezentanţii IPJ Olt.

Cei patru bărbaţi au părăsit marţi, 17 august 2021, arestul, fiind plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vă recomandăm şi:

Micutzu a fost implicat într-un scandal în Capitală. Primele declaraţii ale comediantului. Ce spune Poliţia VIDEO

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite