Case cu acoperişuri distruse la Cluj, în comuna Chinteni. Fir electric doborât la pământ în Turda

Case cu acoperişuri distruse la Cluj, în comuna Chinteni. Fir electric doborât la pământ în Turda

Acoperiş distrus de furtună la Cluj.

Cinci case din comuna Chinteni, aflată în apropierea municipiului Cluj-Napoca, au rămas fără acoperiş în urma furtunii care s-a produs în această seară. De asemenea, Electrica intervine în Turda după ce un fir de curent a căzut la pământ. Nu sunt victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cinci case din comuna Chinteni au avut acoperişturile parţial distruse. Nu sunt victie. Aceasta e bilanţul furtunii din seara acasta de la Cluj”, a declarat pentru „Adevărul” purtătorul de cuvânt al ISU; Ciprian Cornea. De asemenea, Electrica a intervenit în jurul orei 20.30, la Turda pe strada Ceanului unde un fir electric a căzut la pământ şi face flamă. 
Vântul a suflat cu 70 de kilometri pe oră, conform ANM
 
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un avertisment Cod portocaliu de furtuni pentru judeţul Cluj  în intervalul 15.45-16.45, care vizea zona de munte, localităţile Huedin, Aghireşu, Călăţele, Căpuşu Mare, Chinteni, Floreşti, Gârbău, Gilău, Izvoru Crişului, Mănăstireni, Mărgău, Poieni, Sâncraiu, Sânpaul şi Săvădisla.
 
Codul Portocaliu a fost prelungit succesiv până la 20.50 în: Zona joasă, Băişoara, Iara, Moldoveneşti, Petreştii de Jos, Săvădisla; „Se vor semnala : frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, care trecător vor lua aspect de vijelie, averse care vor depasi local 35...40 l/mp, şi grindină de dimensiuni medii””

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările