Candidat unic la primărie într-o comună clujeană: liberalii iau totul în localitate

Candidat unic la primărie într-o comună clujeană: liberalii iau totul în localitate

Laurian Alexandru Rus, actualul primar şi singurul candidat la Primărie.

Comuna clujeană Recea Cristur este singura unitate administrativă din Judeţul Cluj care are un singur candidat la funcţia de primar. Este vorba despre actualul primar, Laurian Alexandru Rus, reprezentant al PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedinţii mai multor organizaţii judeţene spun că în această comună nu s-a încumetat nimeni să-şi depună candidatura împotriva actualui primar. Ce e interesant e că şi la Consiliul Local au intrat în competiţie doar două formaţiuni politice. Este voba de PNL, care are o listă de 12 candidaţi şi Pro România, care a propus doar doi candidaţi, relatează Ziarul Făclia

Potrivit unei centralizări făcute de ziarul Făclia, în judeţul Cluj în cursa pentru alegerile locale au fost depuse 7.042 candidaturi pentru funcţiile de primar, consilier local, consilier judeţean şi preşedinte al consiliului judeţean. Dintre aceştia, 377 candidează pentru funcţia de primar, 10 pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, 5.864 doresc să prindă mandat de consilier local iar 791 se bat pentru cele 33 de locuri în forul deliberativ judeţean.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: