Bacalaureat 2017. Şi-a dat Bacul la 3 ani de la finalizarea liceului: „Lucrez de 10 ani şi sunt sigur că mă va ajuta la actualul job sau la un viitor job”

Bacalaureat 2017. Şi-a dat Bacul la 3 ani de la finalizarea liceului: „Lucrez de 10 ani şi sunt sigur că mă va ajuta la actualul job sau la un viitor job”

Oscar şi-a dat Bacul la 3 ani după ce a terminat liceul. FOTO: Remus Florescu

Oscar Tukes lcurează de 10 ani în comerţ şi a terminat liceul la seral în urmă cu trei ani. El s-a apucat de învăţat Română, Matematică şi Biologie, în paralel cu munca pentru că „Bacul mă va ajuta mai mult ca sigur şi la actualul job şi la un viitor job, dacă va fi cazul.”

Ştiri pe aceeaşi temă

Oscar Tukes a terminat liceul de trei ani. „Acesta a fost cel mai greu, pentru că m-am pregătit cel mai puţin pentru el. Am mai dat Mate şi Română”, spune tânărul trecut bine de 20 de ani la ieşirea de la ultima probă a Bacalaureatului 2017 – proba profilului. La ora 10.30, pe poarta Liceului Anghel Saligny ies câţiva absolvenţi printre care şi Oscar. A dat examenul la Biologie. „Cel mai greu a fost la punctul trei unde a venit celula. Celelalte subiecte au fost relativ OK. A doua parte a fost despre calculul apei în plasma sangvină, un exerciţiu foarte uşor. La prima parte a fost grilă, acolo e cum dă norocul”, spune Oscar. El lucrează în comerţ de 10 ani, iar liceul l-a terminat la seral – Liceul Tehnic Edmond Nicolau. „E greu să te apuci să înveţi după ce ai terminat şcoala. Eu am absolvit liceul de 3 ani de zile. Chiar dacă nu pare o perioadă foarte lungă este o perioadă foarte lungă de timp”, a mai precizat tânărul.  El a ales să revină la şcoală deoarece „Bacul mă va ajuta mai mult ca sigur şi la actualul job şi la un viitor job, dacă va fi cazul.” Aşteaptă data de 5 iulie să vadă rezultatele şi după decide dacă va merge la facultate sau nu. „Încă nu m-am hotărât ce voi face, nu ştiu sigur dacă voi urma o facultate sau nu, va depinde şi de timpul de care voi dispune pentru a merge la facultate”, spune el. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările