Un consultant BERD evaluează proiectele pe infrastructura verde-albastră de pe malul Borcei

Un consultant BERD evaluează proiectele pe infrastructura verde-albastră de pe malul Borcei

Evaluare la faţa locului prinvd proiectele administraţiei călărăşene FOTO Facebook/CJC

Koen Broersma, consultant BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Redresare) a fost prezent în Călăraşi pentru o analiză la faţa locului privind proiectele Primăriei, respectiv Consiliului Judeţean, pe infrastructura verde-albastră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform autorităţilor judeţene, această analiză include provocările de mediu cu care se confruntă zonele urbane şi vizează să sprijine atât ADR Sud-Muntenia cât şi oraşele şi judeţele din regiune pentru identificarea acestor probleme. De asemenea, verificările privesc situaţia existentă, precum şi prin elaborarea ”Analizei Regionale a Infrastructurii Verzi – Albastre”. 
Aceasta va avea drept focus principalele tipuri de investiţii eligibile de infrastructura verde-albastră, potenţiale a fi finanţate prin POR Sud Muntenia 2021 -2027.

Au fost vizitate zonele de proiecte promenada şi portul turistic, grădina zoologică şi parcul de agrement care se va dezvolta la "Lacul de argint". Elaborarea analizei regionale se va finaliza la sfârşitul anului 2021, au transmis autprităţile locale.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările