Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de reparaţii

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de reparaţii

Lucrări pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Traficul rutier este restricţionat miercuri, 3 martie, pe mai multe sectoare de drum de pe Autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de repraţii la carosabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform centrului Infotrafic astăzi, 3 martie, în intervalul orar 08.00 – 15.00, este restricţionată a doua bandă de pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 159 – 160, oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, pentru a permite executarea unor lucrări de demontare a parapetului median, în scopul montării stâlpilor de iluminat.
 
De asemenea, pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, pe sensul către localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, pe tronsonul kilometric 0 – 10, este restricţionată prima bandă, astăzi, până la ora 17.00, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare a carosabilului.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona cu restricţii şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările