Taxa de drum se va plăti în Bulgaria doar în vamă. Unde sunt amplasate ghişeele

Taxa de drum se va plăti în Bulgaria doar în vamă. Unde sunt amplasate ghişeele

Taxa de drum se plăteşte imediat după intrarea pe teritoriul bulgar FOTO Poliţia de Frontieră

De la 1 februarie, maşinile care tranzitează Bulgaria o pot face doar după ce şoferii achită taxa de drum. Conform modificărilor legislative, conducătorii mijloacelor de transport care intră în Bulgaria îşi pot continua călătoria pe teritoriul statului vecin numai după ce efectuează plata taxei pentru drumuri, conform categoriei din care autovehiculul face parte, doar de la unitatea specială din cadrul Agenţiei Vamale a R. Bulgaria.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ghişeele de plată a taxei au fost amplasate imediat după efectuarea controlului de frontieră pentru intrarea pe teritoriul statului bulgar. Conform Poliţiei de Frontieră, autorităţile bulgare au anunţat că plata taxei de drum se poate efectua doar cu card bancar pentru autovehiculele cu o greutate mai mare de 7,5t, iar la autoturisme se poate efectua plata în euro, leva sau cu card bancar.

Până în momentul de faţă, pe sensul de intrare în ţară, Agenţia Vamală Bulgară a înfiinţat pentru plata taxei de drumuri următoarele unităţi:
•    P.T.F. Vidin/Calafat - o unitate;
•    P.T.F. Ruse/Giurgiu - două unităţi;
•    P.T.F. Silistra/Ostrov - o unitate;
•    P.T.F. Kardam/Negru Vodă - o unitate;
•    P.T.F. Duran Kulak/Vama Veche - o unitate.
 

Vă recomandăm şi:

CNAIR: Şoferii nu pot plăti roviniete şi taxe de pod la benzinăriile OMV Petrom, din cauza unor probleme tehnice

Rovinietele şi taxele de pod au adus CNADNR încasări de 162 de milioane de euro în primele şase luni, cu 6,7% mai mult decât în acelaşi interval din 2015

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările