UPDATE Se circulă normal pe A2. Ce rute alternative recomandă poliţiştii

UPDATE Se circulă normal pe A2. Ce rute alternative recomandă poliţiştii

Se aşteaptă trafic intens pe A2 FOTO Adevărul

Poliţiştii sunt pregătiţi să fluidizeze traficul pe Autostrada Soarelui, cât şi pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Pentru că sunt aşteptate valorile ridicate de trafic, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să aleagă rute alternative.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE. Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale, fiind valori crescute doar la kilometrul 212, mun. Constanţa, pe sensul către Capitală (30-40 de autoturisme/minut). Rămâne intens traficul rutier la ieşirea de pe autostradă către DN39 Constanţa –Vama Veche, iar între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud se circulă în coloană.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în cursul zilei de astăzi, poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, cât şi pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.
 
Întrucât sunt aşteptate valori ridicate de trafic pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, dar şi pe DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, recomandăm conducătorilor auto următoarele rute alternative:
 
Pentru autostrada A2 Bucureşti – Constanţa:
 
- DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Urziceni – Bucureşti;
 
- A2 – DN 3 Lehliu – Fundulea – Bucureşti.
 
 
"Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. De asemenea, îi sfătuim pe şoferi să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp", au anunţat poliţiştii.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: