S-au înmulţit distrugerile pe Autostrada Soarelui, cel mai circulat drum spre mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deschiderea sezonului estival a adus o serie de probleme de drumul spre litoral. Pe Autostrada Soarelui, cea mai circulată arteră către mare, se înregistrează tot mai multe accidente nu doar cu victime, ci şi cu avarierea mai multor elemente de siguranţă.

Conform DRDP Constanţa, traficul foarte intens din perioada sezonului estival pe Autostrada A2 este şi cauza unui număr mai mare de accidente, din păcate, cauzatoare de victime şi pagube materiale pentru cei implicaţi.

De cele mai multe ori sunt avariate şi elemente de siguranţă de pe autostradă, respectiv parapete metalice mediane şi/sau marginale, semnalizare rutieră etc, fiind nevoie de intervenţia promptă a drumarilor pentru a le înlocui, astfel ca circulaţia rutieră să se desfăşoare permanent în condiţii de siguranţă.

calarasi a2

Doar în weekendul care tocmai s-a încheiat, pe tronsonul Lehliu – Cernavodă al Autostrăzii A2, administrat de Secţia de Drumuri Naţionale Călăraşi, au avut loc 4 accidente uşoare care au avariat parapetele metalice.

Pe raza de administrare a Secţiei Autostrăzi, respectiv pe tronsonul Cernavodă – Constanţa al Autostrăzii A2 şi pe Autostrada A4 (Ovidiu-Agigea), doar ieri, 5 iulie 2020, au avut loc 3 accidente cu avarierea parapetului, iar în această dimineaţă, un altul.

Imagine indisponibilă

În luna iunie a acestui an, pe tronsoanele 3, 4 şi 5 (km 64+500 - 211+931, loc. Lehliu-Cernavodă) ale Autostrăzii A2, de pe raza S.D.N. Călăraşi, a fost avariat parapet metalic pe o lungime de 380 metri liniari, iar pe tronsoanele 6 şi 7 (loc. Cernavodă-Constanţa), şi pe Autostrada A4 (km 0+000-21+760), administrate de Secţia Autostrăzi, a fost avariat parapet metalic pe o lungime de 423 ml. În total, circa 800 ml de parapet metalic distrus de accidente.

calarasi a2

Vă mai recomandăm şi:

Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui. Vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri

Marea aglomeraţie s-a mutat pe Autostrada Soarelui. Coloane de maşini în zona localităţii Dragoş Vodă

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite