Restricţii de trafic pe A2, pe toată perioada sezonului cald. Unde se fac reparaţii

Restricţii de trafic pe A2, pe toată perioada sezonului cald. Unde se fac reparaţii

Restricţii de trafic pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparaţii la partea carosabilă, pe toată perioada sezonului cald, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Traficul se va desfăşura deviat, pe câte o bandă, în ambele direcţii, pe calea 1 (sensul către Constanţa), de la kilometrul 100+500 de metri până la kilometrul 90+750 de metri. Tot pe calea 1 (sensul către Constanţa), se circulă şi între kilometrii 144 şi 147 întrucât pe calea 2 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.
 
Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localităţile Brăneşti, judeţul Ilfov şi Fundulea, judeţul Călăraşi, circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa. Din acest motiv, traficul rutier se desfăşoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.
 
Între kilometrii 12 şi 21 se circulă doar pe calea 2 (sensul către Bucureşti), întrucât pe calea 1 au loc lucrări de frezare şi asfaltare.
 
Recomandăm conducătorilor auto care nu pot rămâne acasă în aceste zile să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: