Lupul, paznic la oi. Doi bărbaţi care reparau relee de telecomunicaţii pe Autostrada Soarelui, hoţi de acumulatori

Lupul, paznic la oi. Doi bărbaţi care reparau relee de telecomunicaţii pe Autostrada Soarelui, hoţi de acumulatori

Furtul a avut loc în zona Autostrăzii Soarelui, aproape de Lehliu Foto:Arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, angajaţi ai unei firme care realizează lucrări de întreţinere a releelor de telecomunicaţii din zona Autostrăzii Soarelui, au fost reţinuţi pentru furt. Suspecţii sunt anchetaţi pentru sustragerea a 12 acumulatori, în valoare de 2.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temăÎn urma unor investigaţii demarate de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Lehliu Gară şi Secţiei 7 Dor Mărunt, au fost reţinuţi cei doi suspecţi care sunt propuşi pentru arestare preventivă. Bărbaţii, angajaţii unei societăţi comerciale care realizează lucrări de întreţinere a releelor de telecomunicaţii, sunt suspectaţi că au sustras 12 acumulatori de la un releu, amplasat lângă A2 Bucureşti – Constanţa, în apropierea oraşului  Lehliu Gară. Fapta a fost comisă, spun anchetatorii, în noaptea de 13/14 septembrie. Atunci poliţiştii au găsit abandonat, după ce au cercetat împrejurimile, pe un teren cultivat cu floarea soarelui, un autoturism marca Dacia Logan, iar pe bancheta din spate se aflau acumulatorii sustraşi de la releul de telecomunicaţii.

Au lucrat cu chei speciale

Suspecţii Giorgian M., de 32 ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, şi Adrian D., de 24 ani, din comuna Drăgăneşti-Vlaşca, judeţul Teleorman, sunt angajaţi la o firmă care efectua lucrări de întreţinere a releelor. Ei au pus la cale un plan prin care să facă rost de bani, iar la îndemână le-au fost acumulatorii de la releu. Anchetatorii au stabilit că cei doi au demontat, cu chei speciale, sistemul de închidere şi au sustras acumulatorii.

Paguba a fost recuperată

„Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 2.000 euro, a fost recuperat în totalitate şi restituit societăţii păgubite, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.  Cei doi suspecţi au fost reţinuţi miercuri de poliţişti pentru 24 de ore şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Lehliu Gară, cu propunere de arestare preventivă”,  precizat inspector principal de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Vă recomandăm şi:

Furt la un releu de telefonie mobilă

Au furat relee CFR pentru a le vinde la fier vechi

Un hunedorean a fost prins la furat pe un releu de telefonie mobilă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările