Copil din Vaslui, cercetat penal de oamenii legii din cauza mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul s-a ales cu dosar penal
Copilul s-a ales cu dosar penal

Un copil în vârstă de zece ani, din localitatea vasluiană Horga, este cercetat penal de poliţişti pentru conducere fără permis, după ce a fost prins în trafic, pe un drum judeţean, conducând un moped.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, copilul circula cu mopedul împreună cu mama sa, anchetată, de altfel, în acelaşi dosar. Femeia le-a pus oamenilor legii că ea fost cea care i-a dat mopedul băiatului să îl conducă. 

„Mopedul cu cele două persoane a fost identificat în trafic de către agenţii Postului de Poliţie Epureni, vehiculul fiind condus de minorul de zece ani. Mama copilului a recunoscut că i-a încredinţat vehiculul fiului său, fără a conştientiza că, pe lângă pericolul la care se expun, vor suporta consecinţele legii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele băiatului pentru conducere fără permis, în aceeaşi cauză fiind cercetată şi mama lui pentru încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducere pe drumuri publice unei persoane care nu posedă permis.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite