Peste 1.200 de persoane, controlate de poliţişti dacă respectă regulile sanitare

Peste 1.200 de persoane, controlate de poliţişti dacă respectă regulile sanitare

Controale pentru verificarea respectării regulilor sanitare FOTO Mediafax

Peste 1.200 de persoane au fost verificate, în ultimele 24 de ore, de către poliţişti, în cadrul unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul judeţului Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

La activităţile desfăşurate au participat poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, pompieri, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. În urma activităţilor desfăşurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Călăraşi, echipele mixte au efectuat controale la 117 de societăţi comerciale. 
 
Totodată, au fost aplicate 172 de sancţiuni contravenţionale la legea 55/2020, în valoare de 21.800 de lei. De asemenea, poliţiştii au verificat în vederea respectării măsurii de siguranţă 445 de mijloace de transport, 142 fiind mijloace de transport în comun şi 1.247 persoane, dintre care 179 cu privire la respectarea măsurilor de izolare şi 1.068 cu privire la respectarea măsurilor de carantină.
 
Acţiunile vor continua în sistem integrat şi în perioada următoare în vederea conştientizării tuturor cetăţenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanţare socială, precum şi a prevenirii şi limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările