Lucrări de întreţinere pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 136 şi 137

Lucrări de întreţinere pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 136 şi 137

Lucrări pe A2 FOTO Adevărul

Traficul rutier este restricţionat joi, 30 iulie, pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 136 şi 137, din cauza lucrărilor de înlocuire a parapetului median.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului Infotrafic, astăzi, până la ora 15.00, circulaţia este restricţionată pe a doua bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 136 şi 137, pentru înlocuirea parapetului median. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.
 
Conform DRDP Constanţa, traficul foarte intens din perioada sezonului estival pe Autostrada A2 este şi cauza unui număr mai mare de accidente, din păcate, cauzatoare de victime şi pagube materiale pentru cei implicaţi.
 
De cele mai multe ori sunt avariate şi elemente de siguranţă de pe autostradă, respectiv parapete metalice mediane şi/sau marginale, semnalizare rutieră etc, fiind nevoie de intervenţia promptă a drumarilor pentru a le înlocui, astfel ca circulaţia rutieră să se desfăşoare permanent în condiţii de siguranţă.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările