IGPF: 27 de fapte ilegale, constatate la frontieră în ultimele 24 de ore

IGPF: 27 de fapte ilegale, constatate la frontieră în ultimele 24 de ore

Poliţia, cu ochii pe traficul de la graniţe FOTO IGPF

Peste 155.000 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 74.100 pe sensul de intrare şi 80.900 pe cel de ieşire din ţară şi peste 39.700 mijloace de transport au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
În zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat 27 fapte ilegale (15 infracţiuni şi 12 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini şi au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 74.250 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 4.310 lei. Totodată, nu s-a permis intrarea în ţară a 15 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 12 cetăţeni români din diferite motive legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: