Elevă de la Colegiul Barbu Ştirbei, premiul I la Concursul Naţional de Eseuri

Elevă de la Colegiul Barbu Ştirbei, premiul I la Concursul Naţional de Eseuri

Colegiul Naţional Brabu Ştirbei din Călăraşi FOTO cnbs.ro

O elevă  de la Colegiul Naţional Barbu Ştirbei Călăraşi a obţinut premiul I la Concursul Naţional de Eseuri, departamentul Filosofie.  Maria Stancu este în clasa a XII- a  şi este una dintre cele mai strălucite eleve ale şcolii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O elevă de clasa a 12-a de la Colegiul Naţional Barbu Ştirbei Călăraşi, a obţinut premiul I la Concursul Naţional de Eseuri, departamentul Filosofie Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social – Politice, Departamentul de Filosofie a anunţat zilele trecute câştigătorii competiţiei „Vârstele Filosofiei” – Concurs naţional anual de eseuri pentru elevi în domeniul ştiinţelor umaniste, ediţia a treia – 2020‐2021.
 
Lucrările elevilor au fost premiate de un comitet ştiinţific format din profesori universitari doctori, Premiul I revenind elevei de la Colegiul Naţional ,,Barbu Ştirbei”, Călăraşi, alături de alţi 4 elevi din ţară. Acest premiu îi oferă elevei din Călăraşi posibilitatea de a fi înmatriculată fără admitere, cu media 10, în cadrul studiilor universitare de licenţă în domeniul Filosofie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările