Descinderi cu mascaţi la 66 de adrese. Poliţia a pus în executare 51 de mandate într-un dosar de contrabandă cu tutun

Descinderi cu mascaţi la 66 de adrese. Poliţia a pus în executare 51 de
mandate într-un dosar de contrabandă cu tutun

Poliţia a descins la 66 de adrese FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni şi ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au descins miercuri, 28 iunie, la  66 de adrese din Călăraşi, Dolj, Galaţi, Maramureş şi Constanţa, la locuinţele mai multor persoane bănuite de ilegalităţi cu tutun.

Ştiri pe aceeaşi temă


Anchetatorii spun că suspecţii vor fi anchetaţi pentru colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, iar la acţiune participă poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Olt, Ialomiţa şi Maramureş.

Marfa era sistrasă la controlul vamal

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada ianuarie – iunie 2017, persoanele în cauză ar fi efectuat operaţiuni cu tutun fără a deţine documente legale de provenienţă şi cunoscând că acestea provin din contrabandă. Ţigaretele deţinute ar fi fost sustrase de la efectuarea controlului vamal şi depozitate pe raza judeţelor Călăraşi, Dolj, Maramureş, Galaţi şi Constanţa, ulterior fiind oferite spre comercializare pe raza judeţului Călăraşi. Poliţiştii vor pune în aplicare 51 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.


Vă recomandăm şi:

19 descinderi la membrii unei grupări specializate în furturi şi fapte de corupţie

Descinderi. Tone de îngrăşăminte chimice şi produse petroliere, confiscate de poliţiştii de la Transporturi

Ce au găsit poliţiştii la cele 54 de percheziţii. Instalaţie artizanală pentru contrafacerea alcoolului şi maşini de lux folosite la comiterea infracţiunilor

Descinderi la 54 de adrese. Poliţia, pe urmele unei reţele de evazionişti

Descinderi cu mascaţi. Percheziţii la evazionişti cu materiale reciclabile de 2,2 milioane de euro

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările